Too Good To Go

Anders Lund

February 12, 2020

Kjapt om Too Good To Go

Too Good To Go er en tjeneste som lar deg finne mat resturanter, hoteller, kafeer mm. har til overs, som du kan kjøpe til en billig penge.


Kjøp av bakevarer på Too Good To Go

Denne gangen gikk jeg for bakevarer fra baker Hansen, her kan man få alt fra ulike boller, kaker, smoothier, brød sandwicher og mye annet. Noen gode brød og en salat med litt mer var det jeg fikk til en pris på 39,- NOK. Dette har fort en pris på opptil 200,- NOK om man kjøper det til fullpris. Så det er en god pris man får det til pluss at man redder miljøet. Win Win.

App

TGTG er en app som er tilgjengelig både på iPhone og Android, og i mange andre land. Så drar du til utlandet er det gode muligheter for at du kan prøve tjenesten der også.

Hvordan det fungerer

Du åpner appen, her har du mulighet til å se på en liste som heter utforsk med ulike kategorier som, "hent nå", "hent til middag", "hent til frokost i morgen" etc. under de får de mange ulike steder som tilbyr de ulike rettene, du kan også filtrere til kun bakevarer, matvarer og måltider. Du kan også se en liste over alt i nærheten av deg eller et kart som gir en god oversikt over stedene nærme deg og om det er flere forundringsbokser du kan hente der.

En del av pakken er at du ikke helt vet hva du får, du får vite hva stedet kan gi deg også får du vite det i det du henter. Men du får alltid en god verdi for pengene. Prisen varierer som regel fra 35,- til 49,- NOK.

Mange plasser å hente mat

Det er veldig mange plasser på alle ulike tidspunkter å hente mat. Noen steder mer populære enn andre, så man må være rask på de beste stedene. De tilbyr også filtrering for vegansk eller vegetariansk for de som vil det.

Flere leverandører

Som kunde av TGTG over en god periode har jeg hatt mange gode opplevelser, men man burde også kjenne stedene man bestiller fra, noen er bedre enn andre. Jeg tror det som vil gjøre TGTG bedre er et bredere tilbud som de vil få over tid. Få flere leverandører som er villig til å selge rester fremfor å kaste det.

Vår Net Promoter Score: 9

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Cowedo
Om Cowedo
Innhold
Blogg
Kontakt oss
hello@cowedo.com
Støttet av
Innovasjon Norge
Forskningsrådet
Følg oss
© 2022 Cowedo AS