Om oss

Cowedo er et programvareselskap som holder til på MESH Nationaltheatret i Oslo. Siden 2015 har vi jobbet med utvikling av egen teknologi for å gjøre det enklere å bygge digitale tjenester innenfor sirkulærøkonomi. Utover å tilby vår egen teknologi kan vi bistå med utvikling av andre digitale produkter og tjenester. Vi har bred erfaring med webutvikling og elsker å jobbe med innovasjon og teknologi.

Kompetanse

Teamet har lang erfaring med utvikling av webapplikasjoner i JavaScript (NodeJS, ReactJS, ExpressJS). I tillegg har vi opparbeidet oss god kjennskap til Amazon Web Services.

Vi har også mye erfaring med nettside- og applikasjonsbyggerne Webflow og Bubble.io. Med disse verktøyene kan vi levere alt fra enkle nettsider til avanserte applikasjoner på kort tid.

Arbeids- og utviklingsmetoder

Vi jobber etter Lean Startup og Agile Development i sprinter med hyppige leveranser, testing og verifikasjon. I forbindelse med designprosessen jobber vi ofte med Domain-Driven Design for å bygge gode modeller og etablere et felles språk. Under utvikling følger vi Clean Architecture-prinsipper for god kvalitet på koden. Test-Driven Design er også en kjepphest for oss for å sørge for at vi leverer robuste løsninger.

Team

André Årnes

Co-founder & chairman
Linkedin

Alexander Samsonsen

Co-founder & member of the board
Linkedin

Marita Nyheim

Member of the board
Linkedin

Arlene Marie Pearce

Member of the board
Linkedin
Cowedo
Om Cowedo
Støttet av
Innovasjon Norge
Forskningsrådet
Følg oss
© 2022 Cowedo AS